Inspiratiegroep

VerandaElke zomer en elk najaar organiseren wij een inspiratiegroep ‘IK IN DE WERELD’  


Vastgelopen op je werk? Moeilijkheden in een relatie? Je kinderen zijn het huis uit of vinden niet goed hun weg naar buiten? Je wil een andere richting uitgaan, verstillen en vertragen? Dan kan je een dag wijden aan bezinning en inspiratie opdoen in een groep van gelijkgestemde zielen.

Aanpak 

We gaan uit van de creativiteit in elk van ons. Creatief zijn is zowel jezelf zijn als je aanpassen aan anderen en aan nieuwe situaties. De obstakels in elk van ons, dat zijn bij nader toezien onze nog niet aangesproken krachten. En wat we buiten ons als een probleem zien, kunnen we ombuigen in een uitdaging.

Creativiteit bloeit open in rust. Als we tijd nemen worden ook relaties of situaties minder weerbarstig. In rust vinden we harmonie met de stroom van het leven. We ontmoeten mekaar in een grote, wilde tuin vlakbij het Meerdaalwoud en de Doode Bemde. We combineren individuele bezinning, meditatieve momenten en groepsactiviteiten.

Aanbod

Wij bieden mogelijkheden aan zoals tekenen, kleien, schrijven, rollenspel, bewegen. Wij zorgen voor een sfeer van aandacht en respect en van mekaar steunen en stimuleren.
Jij kan meedoen in gesprekken… of in stilte. Je brengt een eigen thema mee waarover je jezelf wil bezinnen of waarover je een keuze wil maken: familie, relaties, (zelf)vertrouwen, werk, zingeving…

Begeleiders: Cro en Ksaf.

Praktisch
Maximaal acht deelnemers.  De groep gaat door op een zaterdag van 10 – 17u.

De prijs is 90€. Vooraf inschrijven via banknr. 001-0758345-75 met vermelding van ‘Inspiratiegroep’. Middagmaal is voorzien. Breng schrijfgerief mee, wandelschoenen, losse kleren en inspiratie.

Je kan ons vooraf – graag ’s avonds- telefonisch contacteren op 0496/ 28 78 31 of mailen via ksaf.vandeputte(at)gmail.com. Ons adres is Kleine Keistraat 28 in 3040 Neerijse.

Als je de workshop wil combineren met een verblijf in onze prachtige streek, bezorgen wij je info over overnachten, eten, wandelen en fietsen in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *